Hiss & diss!


HISS!
- på att denna helgen blev lyckad.
- att den 8september är det 2 år mellan mig och baby, + andra avenyn börjar!


DISS!
- på "kändisbloggarna" som säger att vi vanliga bloggar, tror oss för mycket när vi kör hiss och diss?
- på sönderblekt hår, 1000lager foundation. och indomin salva på läpparna! jag menar, hur snyggt är det?
- att man inte får studiebidrag i augusti. jag menar, vi behöver la pengar då med eller?

hej hej måndag.

varit hos baby hela dagen, drog dit imorses. åkte ju inte till skolan idag, mår ju inte så värst bra. men imorron blir det nog skolan, i hope. mjah bara legat i sängen med baby hela dagen typ <3 och när han inte låg där med mig, så kom ina och tittade på film med mig. myste med godis också, hon är så söt hon bara "nattah jag kommer sen." typ 10gånger innan hon skulle ut med charlotte, haha sötnos. nu sitter jag här hemma och ser på mitt stökiga rum, usch det behöver verkligen städas! men har verkligen ingen ork. den som städar mitt rum kan få, ehm..   en COLA BURK! det är grejer det, haha. såg även på facebook att emelie lagt ut en cp bild från i fredags. men det är nice, haha eller inte. saknar att umgås med den bruden alltså, damn. men ja folk glider väl ifrån varandra i guess. synd faktiskt :-( jaja, roligare en så blir det nog inte idag? kanske lite musiktips osv. kanske lite hiss och diss, det är kuuul. pussss!

jag och emelie gumman!


Suuuure, vi kör den stilen. Okaj?

vad fan är det frågan om egentligen? ska man få SKIT för att man säger vad man tycker. ska man Få skit för man säger sin åsikt? okej! är det den stilen vi ska köra, så visst fine.

helgen har varit helt UNDERBAR! fredagen va galen, goa folk gott & dricka. lördagen blev lite lugnare :-) och det var skönt, nu har jag börjat bli sjuk också. inte kul alls. får hoppas jag mår bättre tills imorron, skola då ju. orkar inte missa skolan, såå bli frisk nu tack!

Segt med update, i know.

mhjo jag vet att uppdatering är väldigt kass just nu. men går i skolan från 8:15-15:20 VARJE DAG! så man är väldigt väldigt trött när man kommer hem, känns knappt som jag hinner vara hemma något tills man ska dra & sova igen. helt sjukt! men imorron som tur är, så slutar vi innan 12. super duper skönt. eller ah, dom som var närvarande på öppet hus på skolan idag. inte för att jag var där, men hade ju en anledning till & inte dra dit. delat ut reklam ju :-) varit hos babylove en stund också, rauuwr bebaa ;-)  han är söt han. nu är klockan redan 20:40, vart tar dagarna vägen egentligen? hmm. något mer att skriva - fotografering på fredag! brukar det verkligen vara såhär tidigt man tar skolfoto som det heter? får se om jag ställer upp & är med på det. jag hatar verkligen att vara med på kort när andra tar, men om jag själv tar så posar man som fan haha. fattar inte varför det ALLTID är så. ja men här va en liten update & yes. jag lever. haha puss!

folk förvånar en aldrig..

mhjo rubriken idag är väldigt sann. jag har förstått nu hur allt ligger till, och vet inte riktigt vad jag ska tycka om det. hmm?

Din förevigt.

chaachaaa! igår hade ja ju skit tråkigt, men senare på kvällen vid typ 9-10 drog jag ut med michelle. vi gick ut & gick promenix till typ kl halv 1 :-) mysigt. träffade även baby en sväng också, kom hem satt vid datorn lite. träffade baby igen, efter det gick jag & la mig. somnade till "hannah montana the movie" som jag sen kollade klart imorses när jag vaknade. riktigt bra film :-) undra vad det blir för film att somna till ikväll. det återstår & se. imorron är det en ny hel skolvecka, ser inte riktigt fram emot det. eftersom vi håller på & grejar i en verkstad? inte alls kul. men tydligen ska vi göra det, hmm! fattar inte vad det har med barn & fritid att göra? fast iofs. det är ju alla på lärningsprogrammet som gör det, alltså alla "linjer". något vettigt kanske man får ut av det, vad vet jag. börjar 8:15, seegt faktiskt. då får jag gå upp värsta tidigt. nu blir det strax duschen, duschen saknar mig. inte fått vara med mig sen imorses ;-) hahahaha! så lustig jag är.

bara för det är söndag idag & jag är snäll. så bjur jag på ett musiktips!  check this out.  orden kommer rakt in i hjärtat, helt otroligt.


chokladpudding..

jag är gött sugen på chokladpudding faktiskt! känner äna suget ;-)  men vi har inte mjölk hemma nu, får be tommy ponken åka och köpa det. haha annars får dom ju inget mjölk i sitt kaffe :-D synd för dom eller. känner mig gött uttråkad alltså, skulle titta på "hannah montana the movie." men min bror sitter ju vid min dator. och laddar helst inte ner film med mobilt internet, nej tack. så segt vill jag verkligen inte att det ska gå. för vi får ju inte vårat trådlösa internet att funka på denna datorn, ingen aning om varför. kanske ska googla lite på det? så kanske jag hittar en lösning. bra tänkt nathalie! (y)

lördag 22/8

jag älskar mysiga nätter med min baby, ligga å prata. och bara mysa gaaaalet <3

jag har så enormt tråkigt. internet är segt, känner mig fett slö. är inte i babys närhet, då känns allt sämst. faktiskt. beroende av hans närhet typ, hehe näe så farligt är det inte. men alla älskar ju mysiga helger me sin älskade? fast min baby är just nu med defeeeekt. haha lilla alex :-) jag sitter här på mitt rum i sängen med den lilla bärbara, min bror sitter vid min dator. vi har typ lite "mini-lan" haha han har ju ingen egen dator. så han tar över min :-( kanske därför den blivit så otroligt segt, skyller alltid på min bror när någonting inte funkar eller när någonting är borta. inte snällt nej, haha i know. men blir ju alltid så! men vet att han älskar mig ändå ;-)  det är fan LÖRDAG idag. jag vill hitta på något skoj, känns som jag inte gjort det på sjukt länge. vill vara med massa folk. hmm??


saknar vissa tider som varit, då man alltid gjorde saker hela tiden. då jag max var hemma 10minuter varje dag typ. då jag kom hem i slutet av natten, sov hela dagarna. drog ut med massa folk..  saknar det otroligt, kanske kommer det tillbaka någon gång, kanske inte..  det återstår att se :-)  nu ska jag nog fixa lite på min farmville. plantera massoor av saker så jag kommer upp i hög lvl. puss!


FREDAG

helt okej dag i skolan, eller ja. tråkig regnig & jag å becka gjorde knappt någonting :$ haha! vi slutade halv 12, gött som fan. så kom jag hem & åt, så somnade ja sen till kl 4. riktigt häärligt måste ja bara säga. idag blir det vara med baby, vet inte riktigt va vi ska göra. men fett sugen på godis faktiskt, så de måste ja köpa. blir nog lugn dag idag :-)  är verkligen skit trött. buhu. mjah puss på er!

FREDAG <3 gött med helg!

DÅLIG UPDATE :-(

uppdateringen har  varit dålig på dom senaste dagarna, men visa medkänsla :-D haha! går ju faktiskt i skolan nu. men idag lovar jag att det kommer ett inlägg senare, eller inatt eller något. puss så länge

17augusti

hej bloggen!  medans baby ligger & sover lite så passar jag på att skriva lite här. hm just nu sitter jag & funderar, vill göra om i mitt rum. typ lite nya möbler osv. när jag skaffat bärbar data ist för min stationära ska jag skaffa en typ 2-sits soffa och ett soffbord på mitt rum. fastän mamma säger "det kommer inte få plats blabla." ofc det kommer haha. bara man tänker positivt osv så funkar allt :-) så sitter lite och tittar på ikea på lite saker. mitt rum ska bli nice! en sak som är säker, hehe. imorron ska min brutta michelle sova här, eftersom hon ska med mig till skolan på onsdag (a) hon är bäst som följer med mig :-D puss på henne för det.

baby jag längtar <3 det kommer bli vackert.

Tankar..

jag har grymt tråkigt, ligger här i sängen & gör ABSOLUT ingenting. funderar faktiskt på att sova strax, huvudvärk som fan har jag också. saknar min baby otroligt <3 ingen är social på msn eller (som vanligt) och vissa surar på msn hela tiden. jag säger bara "dont judge me if you dont even know me." så lågt att döma folk när man inte ens träffat personen. visst man kan få ett intryck av en person, men man ska fan inte döma den! speciellt inte om man inte känner personen. eller hur? & om man inte kan förklara sen vad man menar, då ska man verkligen inte göra det. hmm folket i sverige är allt bra kluriga dom,

 ibland önskar jag faktiskt att jag bara drog härifrån. det känns som om man har många anledningar till att dra härifrån, men flera anledningar till att stanna kvar. å det är faktiskt sant, men ibland tänker jag på hur det är att bara försvinna härifrån. jag tror på ett liv efter döden, jag tror det finns liv i himlen. men kanske jag bara tror på det för jag så gärna vill träffa min pappa igen, min mormor, min morfar & min farmor? hmm kanske.  känns verkligen som jag kan göra allt för att träffa min pappa igen! alltså. saknaden går inte att förklara, hans röst. hans doft. sättet bara han kunde le på, alla dom bra sakerna han gjorde.  :-( får tårar i ögonen när jag tänker på hur lite tid jag egentligen fick med min pappa. 7år fick jag med honom, för lite tid. säger bara en sak, ni som har kvar båda era föräldrar. TA VARA PÅ DOM! NI VET ALDRIG NÄR NI FÖRLORAR DOM.

kenneth (pappa) ingrid (mormor) eric (morfar) mona-lisa (farmor) .  vila i frid! jag tänker på er, dag som natt. <3

Rap Das Armas

i mina högtalare pumpas just nu "rap das armas" för man blir faktiskt på glatt humör då. haha den är lite nice ;-) va för en stund sen iväg & köpte cola, å maraboou choklad. eftersom jag ska tillbringa kvällen/natten hemma idag. baby ska ju vara med en polare, bajs på det. :-( men imorron ses vi ju igen, som tur är. he he! jag har inte rört min telefon på hela dagen idag btw, spelar ju ingen roll när jag ändå inte kan ringa/smsa. det suger, vet inte heller när jag får cash på den igen. beror helt på mammi, om hon tänker vara snäll eller dum. inte fått något barnbidrag i sommar ju (?) eftersom jag är över 16år. & man får tydligen inte det på sommaren när man fyllt 16. fifan asså. känner mig fattig som fan just nu :-( men inga sura miner för det, jag är bäst ändå. jomenvisst är jag? justéja. satte ju upp min hylla förut & det blev jätte bra tycker jag. nu har jag coca cola glas där på, & en ljusslinga bakom så det lyser sjukt nice ;-) jag har allt idéer ibland. haha! talangfull är jag ;-)






16augusti

blev ingen uppdatering igår, antar att jag inte orkade eller hade tid.

hm ja tjenixen eller något! baby åkte hem för en stund sen, han sov ju här inatt. myysigt! ja har typ kollat film hela morronen och sovit mellan filmerna, haha för baby är ju alltid så seg på att vakna. men han är söt när han sover, så spelar ingen roll :-D nu sitter jag & spelar farmville på facebook. det är nice & roligt faktiskt.  bli min granne där wtf ;-)  snart ska vi sätta upp min svarta hylla från Ikea. den är nice, ska ha massa fina glas där på & en cool ljusslinga. så blir det perfekto! btw så har mitt comviq kompis gått ut. känner mig rejält handikappad när jag inte har det! haha, jaja. puss

3 days left.

Detta ska gå bra..

jag ska ta detta på allvar, jag ska sköta skolan skit bra. ska klara alla prov. ska verkligen göra så gott ja kan! för jag vet att jag väl kan, om jag väl vill. märkte jag ju bara på sommarskolan? :-) ska tro på mig själv.!

påminnelse till mig själv, skolan 9:15. 19/8 

Mitt öga är rött. läskigt?

mhjo rubriken e sann, mitt öga är rött. ögoninflammation! & det är inte speciellt skönt, typ helt rött. och svullet, snyggt? nej verkligen inte. vågar inte gå ut :$ haha. när jag blinkar gör det skit ont, så vill helst inte blinka. men det går ju inte & sluta blinka, nej. too bad. ont gör det iallafall, ska nog gå & ta ögondroppar. men det är jävligt svårt :-D jaa jag är lite retard. puss!

14augusti

godmorgon. uppe tidigt idag med! men det kan ju bero på att jag faktiskt la mig innan kl 12 igår, mhjo JAG la mig innan kl 12. har jag inte gjort på hela sommarlovet, men medtanke på att skolan snart börjar. så måste man börja vända tillbaka dygnet nu. :-) fortfarande inte fått reda på vilken tid jag börjar på onsdag. hmm lite knas faktiskt. äsch mamma får väl ringa dit eller något, igår sov jag typ hela dagen. haha wierd eller vad, och ändå kunde ja somna så tidigt igårkväll. men det är ju mig vi snackar om :-D jag är heeelt otrolig. nu ska jag hitta på något att käka till frukost, puss på er.

13Augusti

tjenixen! kom hem typ nyss, sov hos baby inatt. och passade söta ina på morronen, till typ 12 eller något. gick prima, hon är ju så otroligt söt & snäll den ungen. man kan inte annat en älska henne. sov jävligt skönt inatt också :o visst sov inte så många timmar, men damn vad jag sov skönt. den nya kudden som baby har är bara för mjuk & skön :-D vi har bestämt att det är min kudde hemma hos honom, vi bestämde det inatt. han bara "den här kudden kan du få ha då, eftersom du tycker den är så skön. så tar jag alla andra sköna kuddar."  haha han är ju för söt han! får hoppas han kommer hem till mig sen :-) annars drar jag nog hem till honom, mjaja. nu ska jag checka runt som vanligt, pusshay. ;-)

desirée diaré får vad hon förtjänar!:)

you got what you deserve, biaatch.
  

Right Now (na na na)

hej underbara onsdag? haha underbar & underbar det vettifan. men men. idag har jag inte alls gjort mycket, blöe tråkigt faktiskt. vaknade vid typ 11-12 då la jag mig & tittade på film. (den som jag inte hann se igår, haha jag somna ju ofc.) sen kom verre & tjocken hit. så tjötade lite med dom, sen åkte jag med mamma & lämnade dom töntarna :-D dom är töntar & det vet dom om serröööö. känns som mina dagar ser EXAKT likadana ut, haha nu får det fan snart bli förändring. bakade nyss chokladkaka :-) med massa massa glasyr på. yaammiee eller vad! nu står den i kylen & blir lite kall. sen ska nog mamma jag krille & tommy fika med den. vid den här tiden, haha mhjo har man sommarlov så har man. dock är det ju inte alls många dagar kvar till skolan börjar, på ett sätt längtar jag.. men jag vet att jag verkligen kommer sakna min gamla klass! inget slår den, oslagbart alltså. ska ju gå barn & fritid i lödöse där på lärningsförsök blabla. men det ska nog bli bra :-)  eller barn utan framtid som vissa andra säger haha, mong0s. idag fyller lilla christel 20barre! ojoj riktigt stor flicka nu, haha får gå på systemet & grajjor. snart min tur med ;-) eller jaa, om typ 4år. haha! då har man ju egen lägenhet förhoppningsvis haha. hoppas ju på det iallafall, lägenhet med baby <3 mhmh mysigt. låter inte heeelt fel alltså. jaja nu ska jag dricka saft, för det är yaammie. puss på er.


det är ju klockrenast & ta kort när man typ är nyvaken, right?

Nattbloggar

filmer jag ska se inatt.
- skotten i knutby
- confessions of a shopaholic

om jag inte hinner somna dvs. haha!
man vet ju aldrig med mig, jag älskar ju att somna till filmer. men men, imorron måste jag ju inte gå upp tidigt. så spela roll om jag är uppe sent :-)

så mycket saker jag längtar till just nu, tex min & babys 2årsdag. och så längtar jag tills vi flyttar ihop någongång ;-) och skaffar allt som hör till det. snacka om mysigt? kan verkligen planera min framtid med honom. för honom vill jag verkligen dela mitt liv med, seriöst. vissa kanske tänker "blabla du är så ung osv." men om man tänker såhär. vi har redan tillbringat ungefär 2år med varandra, och vi har ALDRIG gjort slut. det är ju ändå ett tecken på att det är äkta kärlek? & sålänge våra hjärtan slår kommer det vara vi två :-) 

nu ska jag kika runt på andra bloggar & titta på lite youtube klipp också. tills filmerna är klara! cha cha.  (som krillebooii säger)

11



jag älskar den bilden, vet inte varför. men den är fin & härlig typ? haha!
lite smått sommar aktig & sådära. <3

uppe med tuppen idag typ, vaknade först kl 7. och såg att mamma skickat sms & tommy. hade ju tid hos tandläkarn 8:20, men fick sitta där & vänta på fuckin' tandläkarn i 20min! idiotiskt. vi ska fan inte behöva vänta eller, om man själv typ kommer försent så får man bara betala? tycker jag är sjukt. men men. nu är jag hemma iallafall, funderar på att sova en stund. är sjukt trött faktiskt, så låter ju inte helt fel. måste hitta någon bra film & somna till först. för det är mega skönt (y)  vi hörs senare! puss på er.

101010101010110

COCAAA COLA MED IS ÄR JU BARA FÖR GOTT ALLTSÅ. 
snart blir det att dra hem till baby. vi ska kolla på beck & så. eftersom den kommer på tvn halv 10 va? tandläkarn imorron bitti också. kl8! jag kommer dö, orkar inte gå upp tidigt mera.   9dagar kvar till skolan :-(

men heey vet ni? mitt humör är bättre nu. förut & igår SÖG det. men hoppas det braiga håller i sig, jaaaa. :-)

det enda negativa just nu, är min förbannade mensvärk. usch & fy på den!

Några bilder, på mig & min lööve.

                                                   

Allt mellan himmel & jord.

godmorron! blev inte till att åka & bada idag :-(  vädret är ju inte det bästa, tyvärr. igår var det 23månader mellan mig & baby <3<3 nästa månad 2ÅR! det är inte lite det :-) världens finaste pojkvän! älskar honom mega mest  <3
 
känner att det är så mycket jag vill ha just nu, tex. jag vill ha ny mobil, ny kamera, ny dator, ny säng, ny garderob, soffa och soffbord m.m. men allt handlar ju ALLTID om pengar, pengar pengar pengar. ingenting är typ gratis längre? men ah nu kamera blir det ju nog denna månaden så :-) då är ju en sak "avbockad" haha. bara typ tusen saker kvar. hade ju inte precis varit fel & vinna typ 100.000 eller t.o.m ännu mera? waah. tror ni man hade fått mycket friends då eller? haha folk hade ju kunnat försöka :-) ingen kommer någonsin kunna utnyttja mig! en sak som är säker. mjah! så vad händer idag. hoppas på att vara med baby iallafall, vi sov ju inte tillsammans inatt. eftersom det var ju tänkt att jag skulle dra ut & bada med mamma bror å syster. men vädret ville tydligen inte det. haha! hatar verkligen att sova ensam, något av det tråkigaste som finns ju. dete är verkligen så mysigt när jag & baby sover tillsammans. vi kan typ ligga & prata nätterna långa, om precis allting. allt mellan himmel & jord typ. han förstår mig alltid typ - oftast iallafall haha. men känns så otroligt skönt att man har någon man kan prata om precis allt med, och han känner det samma :-) det är ju så det ska vara, right? vet allvarligt inte vad jag skulle gjort utan honom, eller vem jag skulle va. han har lärt mig så mycket på dom här snart 2åren :-) tex. hur det känns att vara RIKTIGT underbart kär! men han har även lärt mig hur svårt kärlek också kan vara. men kärlek kan inte bara ha fördelar, det måste ju ha sina nackdelar med. men såna saker tar man sig igenom tillsammans.  until we die ne men jag tror verkligen på han & mig. det gör jag verkligen! och det är superduper skönt :-) MIN ÄLSKLIIING!

haha oj då nu ser jag att jag bara skrivit & skrivit. men vet ju att ingen ändå kommer orka läsa? ;-)

I miss it.. :-(

i miss the way you used to hug me.  (på sättet bara du kunde, på sättet som bara du fick.)

näe snart blir det väl sängen eller något, kollade nyss på film på tv4plus. längesen man såg den filmen :-) den "jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren" nu är jag ju äldre & vågar kolla klart på skräck-filmer. haha! mamma bara "vågar du titta själv, jag ska bara ut & röka."  man bara hahah hallåå eller. är ju inte en liten fjant längre ;-) nä nu blir det kika lite på internet sen sätta på någon bra film och slagga. först smsa massa! hihi :-) men puss påer !

8Augusti

jag bror och syster drog upp till borydsjön, solade & badade lite smått. sen så GICK vi hem därifrån, utan typ något att dricka. haha för det skulle ju krille givetvis hälla ut på mig :-( men ja de gick bra. solen schtekte som fan på oss & vi blev skit varma. när vi kom hem drack jag typ 4-5stora glas med vatten. MHJo ja va redigt törstig! men trevlig dag annars :-)  imorron blir det nog dra & bada med. fast i gaddesanna ist :-) där är det ju skit fint! blir lite slött med uppdatering, men hallå. fina vädret har ju kommit! så folk måste ha förståelse för det. nu ska jag käka glass, yammieee.

Bilder från idag


Värmeeee som fan!

oja nu är det inte liiiiite varmt. 30+ tror jag det är?  men blir schtek på balkongen. även om jag kanske flyter bort. hahaha! redan legat där uppe en stund, å halleguttan vad varmt det blev. va tvungen & gå ner på mitt rum å få det lite svalt en stund. så då passar jag på att skriva ett litet inlägg :-)  UT OCH SCTEK MED ER ALLIHOPA!

Hej&hå

hej bloggen. idag blev det havet för fulla muggar, fick gå upp tidigt & det var jobbigt haha. är ju van att gå upp framåt eftermiddan ju :-D men iaf, det blev jag mamma baby krille & verre som åkte och bada. det var nice! fått värsta strecket efter bh:n haha. och i fäjset ser jag ut som en kräfta. snyggt? mhjo. smeexigt! så åkte vi också till en sjö i vänersborg, gannesanda eller något? man badar i vänern iallafall. & det ser verkligen ut som havet typ, typ som havet utan massa sånt äckligt gräs och krabbor.  sjukt nice va det, & skit fin botten. det stället gillade jag (y' baby & bror var ju verkligen mogna, hahah satt och lekte i sanden. ingen som sagt dom är normala, eller? när jag kom hem så duschade ja, sen stack jag ut med min käraste michelle. kom hem för en stund sen, nu vet jag inte alls vad jag ska göra. kanske sova om en stund eller något. låter lockande! sjukt trött faktiskt. men jaa, uppdateringen idag blir inte bättre. så puss på er!

What can i say.

"I try to be all that you need
Try not ever let you down.,.,"


Fallin' behind.

hm jaaa godmorron typ. sovit från typ 7-halv 11. riktigt gött måste jag ju säga! va iväg på rasta nyss också och köpte dricka med broder, och fan han kör som en galning. haha stackars min pärla <3 nu vet jag inte alls vad jag ska hitta på. men antar det blir sova tidigt sen, jag menar om jag ska upp tidigt och åka till havet med mamma & bror. mysigt :-)
blir ett litet "låttips" nu denna sena kväll.

dead by april - falling behind


Snart 2år! (L)

alltså jag fattar inte, snart har vi delat 2år tillsammans. det känns sjukt! tiden har gått så enormt fort, jag älskar dig så otroligt mycket david. du förstår nog inte hur mycket :) men jag är så otroligt glad att jag har dig, du gör mina dagar. du är mina andetag <3 jag kan inte ens tänka tanken på hur livet hade varit utan dig. du är min livsglädje <3




I'm home.



(såg att inlägget in blev publicerat, utan de kom i utkast. aja här kommer det iaf)

fick åka hem tidigt från baby idag, eftersom min s.k morbror kommer hit. men ah ska la bli kul att träffa honom lite smått, dock har han aldrig ringt och sagt grattis eller skickat grattis kort till mig sen jag föddes. och jag har ändå levt i 16 år. men ah får ta fram det bra humöret & vara trevlig ändå. måste också städa mitt rum, är något knas med folk i min släkt haha. dom ska ALLTID titta på våra rum, sån var speciellt min mormor. åh vad jag saknar henne alltså :-( hennes goda pannkakor, hennes goda havregrynsgröt. hennes speciella "lukt" eller hur man nu säger. vila i frid mormor, jag vet att du har det bra. 9februari 2007 </3  ja. men iallafall, idag är det ju fint väder också. ett extra ++ på det, fast svårt att sova när det är varmt faktiskt. visst på mitt rum är det inga problem, men hemma hos baby. men i love him ändå!

Hemma hos maaah löve

hej! baby är inne i duschen, så då checkar jag datorn lite smått. passar också på att skriva ett inlägg :-) för det tycker alla sååå mycket om! folk är dåliga på att kommentera btw? det tycker jag mindre om..  såå keep goin'  ;-)
puss på er, så kommer det ett inlägg imorron.

i love you with all my heart baby (L)

Dagarna går fort, FÖR fort.

hmm. känns som detta sommarlovet bara rullar iväg, iofs har jag inte ens haft lov i en månad. gick ju sommarskola 3veckor! men ändå dagarna bara rullar förbi, och snart börjar skolan. *urk* haha jag vill inte, men på ett sätt så vill jag. ska bli skönt att börja umgås med nytt folk faktiskt. & kommer nog bli en heeel del förändringar i min vardag. i hope.
påtal om någonting annat så tyckte jag att ja var enormt duktig idag, haha som vaknade innan kl 12. dom senaste veckorna har jag ungefär lagt mig efter kl 4 på natten, och vaknat efter kl 2 ungefär. mhjo lite segt. man sover ju typ bort dagarna, men iofs. hur fint väder har de varit dom senaste veckorna? jag hoppas verkligen de blir fint väder igen, dom få veckorna av sommarlovet som är kvar. haha får ångest när jag tänker på det :-(  hade sååå mycket planer om sommarlovet, hur det skulle vara och hur det INTE skulle vara. men ah dom planerna gick ju åt skogen. totally.

btw i slutet av månaden köper jag nog digitalkamera. så då blir det massa bilder och så! jag tycker att min blogg blir tråkigt utan bilder, och visst är det så? det ser mycket "bättre" ut eller hur man nu ska säga med en massa bilder. så får hoppas det blir så :-) nu ska jag läsa lite bloggar och titta igenom alla sidor typ. *fniss* 

Love Story

We were both young when I first saw you
I close my eyes
And the flashback starts
I'm standing there
On a balcony in summer air

:*

du tror att du är kingen, men jag är ditt k & utan mig så är du ingen. :*

Fjortisar @ Youtube

denna fjortisen! hon stör mig enormt mycket, alltså så som hon pratar? man hör ju hur tillgjord rösten är. ussch!
och att hon säger "tjejer ser mig som ett hot." haha javisst bruden vi säger ju så eller? (y)


Starin' at a picture on you & me

vad ska man göra denna tröga kväll? får inte tag i david.  hmm. han kan ju inte sova hela dagen?  jaja! undra när det blir sov time för mig idag, blivit så tidigt på morronen dom senaste veckorna haha. minst en vecka innan skolan börjar bli det börja vänja sig vid att lägga sig tidigt, annars kommer det ju bli katastrof? hmm. sitter här med ett glas cola med isbitar i. yammie! det gillar vi, eller hur. tänkte lägga in lite videoklipp från yotube =) det är alltid skoj.





btw. Baby snart har vi delat 2år tillsammans, det är verkligen stort =) i september redan. <3<3

030809

På något sätt kommer man ALLTID tillbaka till denna sidan. Ingen aning om varför, men tillbaka hit kommer jag iallafall. Fixat header och så ikväll, tycker den blev rätt okej iallafall. Kommer snyggare om ett tag ;)

Just nu tittar jag på Beck, eller ah just nu är det nyheter. Och jag hatar nyheter! Dom snackar just nu om fildelning på nätet osv. Jag tycker dock att fildelning är bra?  Och det tycker tydligen telia också :) Bra att man har telia då. Hahah! Jaja allt för mig just nu,  pusshauuy.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0