Halloween idag ju.

tjena bloggen! blir en snabb update här nu, veckan har varit kanon faktiskt. dock tråkigt att höstlovet är så kort? eller att det går så otroligt fort? förövrigt har jag skit ont i min hals också! hostar som jag vet inte vad. men men - nu ska jag dra hem till min baby och spendera kvällen/natten där :-) hörs imorron!

säger man glad halloween eller trevlig halloween? haha eller hur säger man?

Friiday.

godmorgon. sovit gott? det har jag gjort, med min bäääästaste baby <3 fast han har gått hem nu, han skulle in till Boström å hämta något paket på posten med uppwall. så här sitter jag, uttråkad faktiskt. haha! idag blir det upp till thn och handla lite smått, sen hem å fixa sig. sen hem till baby å där blir det dricka litegrann :-)  hoppas kvällen blir braaa! det förtjänar jag :* för min hals är fucked och gör ont som faaan. nu ska jag kika på något, sen fixa mig lite smått.  PUSS!

the old me


DAGENS LÅT

Dagens låt:

anna bergendahl - nothing compares 2 u  (idol 2008)
http://open.spotify.com/track/4MBgostnHWxrz3QyIL6rKu

ÄLSKAR LÅTEN!  hon sjunger låten så otroligt bra, lyssnat på denna flera flera gånger innan. men det är nu jag verkligen fastnat för den. hennes röst <3

29/10

jag vet att min uppdatering är dålig, men jag orkar seriöst inte uppdatera flera gånger om dagen. inte just nu iallafall, men kan berätta att inatt var första gången jag sov i min säng sen i torsdags ;p kändeees skööönt <3 å ännu skönare när baby också sov här :) love of my life, my soulmate. mhyees!

just nu: så städar jag rummet, man börjar se golvet haha! känns som jag har grejer precis ÖVERALLT. kanske kommer in en liten bild senare, på hur mitt rum ser ut. men någon "före" bild får ni fan inte se :D nu ska jag fortsätta med städningen, cyaa later alligator. :*


^^

"i love you with all my heart, i love you until death do us apart."

SAKNAD :)

jag saknar rebecka sandin arvidsson faktiskt. får bli en promenad med bruttan i veckan =)
miss you giiirl

DAGENS LÅT! eller kanske veckans?

älskar låten, den är underbar. mhmhm lööve it!  lite mer, "mhmhm" i livet ;)


Måndag, = LOV! Älskar't.

hej bloggen! får väl uppdatera litegranna när jag ändå inte har något speciellt för mig just nu, läste nyss på ttela att en kvinna klämdes till döds igår på bruket. shit. man blir chockad när sånt händer, det ligger ju ändå nära där jag bor. stackars hennes anhöriga, dom måste ha det svårt just nu.

igår btw såg jag på kanal 5 att det är en ny säsong av one tree hill. snacka om att jag typ "jublade" av lycka. haha jag älskar serien, den är jävligt grym. dock gillade jag brooke bättre förr, när hon var så bitchig osv. men alla förändras ju :) hur skulle det se ut om alla var precis likadana år in och år ut? näe det hade ju inte varit speciellt kul. man ändras ju genom åren för att se vilken person man trivs bäst med.

om vi ska snacka om min personlighet och så, så är jag rätt så nöjd med min personlighet. jag är omtänksam, snäll sympatisk osv.  dåliga egenskaper jag har är nog: blyg, så osäker på mig själv. dåligt självförtroende!

men genom åren kommer nog allt det där ändras. eller vad tror ni?

.....

segt med uppdateringen, mhjo jag vet. inte orkat faktiskt! förstår inte ens varför jag skriver nu heller. men, uppdateringar kommern är jag orkar å känner för't!


Vill bli bättre. NU!



"sån har jag känt mig dom 2 senaste dagarna, illamående spytt hög feber ont i huvudet osv. men nu börjar det kännas bättre, huvudvärken är kvar + febern. men illamåendet har försvunnit, och inte spytt sen igår morse. så det borde vara över snart :)"  känner mig otroligt trött, mina ögonlock känns tunga och gör ont. det måste vara bättre sen

usch & fy för magsjuka.

dålig uppdatering pågrund av att jag legat halvdöd i över 39graders feber & spytt! inte kul alls med magsjuka..  snart har de gått 48timmar så jag borde snart känna mig okej, har fortfarande feber :(
men jag har höstlov nu iaf ;)

whatcha say

nu har jag ätit 1½ macka + ett päron! så nu är jag redo för en ny dag på praktiken, väldigt mätt är jag också :) får inte glömma & ta med mig något att göra under dom 2 timmarna barnen sover. har ju en bok vi ska läsa i svenskan, så det passar ju peerfekt ju.  SNART É DET HÖSTLOV. jag längtar så jag tror jag dör! vill vara ledig, nu nu nu..

men vi hörs efter praktiken :)

20/10

det var praktik idag, gick helt okej faktiskt. fick vara med på deras "gruppfoto" också. gillar jag lite mindre kanske, haha. älskar ju inte direkt & vara med på kort kan jag lova.
som tur var så körde min mamma mig till ström idag, även fast inte bilen funkade riktigt. tack kära mammi! annars hade ja ju fått GÅ till ström typ kl 7 på morran. lät inte lockande, så jag var typ irriterad hela kvällen igår. haha. sån tempramente jag har ibland asså, helt galet. fick sluta ungefär 30min tidigare idag, gött. säkert bara för ullrica är så snäll :D hon är verkligen super schysst. alla andra också givetvis. men min handledare har ju inte samma tider som jag, tror faktiskt jag är den enda på min avd. av personalen som är där 8 timmar! dom delar ju upp dagen. fattar dock inte vad micke, lärarn på skolan tänker med. 8½ timme praktik 3dagar i veckan, t.o.m dom på praktiken tycker det är too much. dom här hemma också, så kanske borde klaga lite? får la be morsan göra det (a) så kanske det händer något iallafall, haha. (:

ikväll är jag riktigt trött faktiskt. blev lite för mycket gap & skrik på eftermiddagen, eftersom dom andra barnen på dagiset, kom in till våran avd. för dom skulle sitta där med sina föräldrar & vänta på sin tur för att bli fotograferad. så blev lite väl mycket för mina öron/huvud. så ska bli skönt & sova ikväll, även somna till AA.

hoppas jag får skjuts imorgon också. orkar verkligen inte gå till ström. för det ÄR långt !

VILL HA DEN MOBILEN!


någon som tyyyp vill skänka mig pengar? *ironi alltså*

duschmunstycke :D

jag hittade en skit cool sak! ett duschmunstycke, som gör att vattenstrålarna byter färg. beroende på vilken temperatur det är :-D skit coolt ju, haha sån vill ja ha. så kan ja å baby ha "porrbelysning" haha när vi duschar.





väntar på froood.

kom nyss hem ifrån skolan, varit en helt okej dag. nu har vi dessutom fått schema, ojoj lite sent ute är dom allt va. så nu slipper man fråga micke efter allt hela tiden.

men men, just nu sitter jag & väntar på att min bror har lagat mat, blir korv å bröd faktiskt. romantiiiskt va? haha. blir till å städa rummet idag, tror jag? om jag orkar. e faktiskt trött. så vi får helt enkelt se hur jag gör :)

michelle goes egogirl.

michelle visar sitt rätta jag.. (när vi väntade på bussen) mer bilder tog hon, men orkar inte ladda upp mera ;)






Have you ever

sovmorgon imorgon, börjar 9:15. lite skönt faktiskt, en timme mindre i skolan. WIIHO! glädjetjut. ligger just nu i min älskade säng <3 legat här en stund, hunnit med att duscha smörja in benen ätit sen jag kom hem från min promenad, med min mickis. var skönt att vara ute & tjöta en stund :-) följde henne halv vägs hem, så snäll är jag. men älskar att gå faktiskt, speciellt när man går med någon. 

nu vet jag inte vad som händer, titta andra avenyn & sova kanske. kommer säkert somna med massa tankar i huvudet idag också! men men..   jag saknar min baby <3

om jag inte skriver mer idag, så säger jag godnatt nu. så hörs vi imorgon :-)  PussÅÅKram!

n to the a !


Lite update.

hej igen, legat i sängen hela dagen & bara tittat på andra avenyn. intressant, eller inte. men lite kul att kolla gamla avsnitt :-) men nu får något annat hända, men som vad? kanske blir en promenix med michis lite senare, ska bli skönt. får se om jag orkar sminka mig då, fixa håret är iaf ett måste. ser ju inte ut som en människa nu, lite dystert. haha :-)

egentligen vill jag bara sova bort dagen, och vakna upp nästa vecka eller något. vill ha HÖSTLOOV nu!

Btw..

så hade jag en riktig kul kväll igår med becka :-) även om vi inte gjorde speciellt mycket, men skrattade gjorde vi. diggade detta "give low, too slow." hahah det tyckte jag var riktigt kul. eller när becka sa,  "om man kanske skulle tänka på refrängen." tror becka ska bli sångerska ;-) fast ofc menade ju hon om man skulle gå hem å slagga. i think? har jag rätt becka :-) i know that u readin' my fuckin' blogg. :-D

näe nu ska jag fortsätta checka på andra avenyn. vi hörs kanske senare. Puss

Sundaymornin' i hate this day.

godmorgon allihopa som läser'

inte så värst mycket sömn inatt, men får väl hoppas sömnen blir bättre inatt. är ju en ny skolvecka imorgon, dock är det ju 2skoldagar sen 3praktikdagar. å v.44 är det höstlov! jag hoppas denna veckan går riktigt fort, men vet inte vad jag ska göra om dagarna. efter skolan/praktiken. har lust att promenixa varje dag faktiskt. å jag ska även inte äta godis eller något, ska bli nyttig :-) får se hur det går, haha.

i thinkin' of you all the time , i love u with all my heart .

hela dagen idag blir det nog se på andra avenyn. har 106 avsnitt kvar nu :-)
tråkiga jävla söndag!

Promenix strax.

snart blir det ut & ta en promenix med becka i några timmar. samtidigt ska jag rensa tankarna, känner att det behövs. senare vet jag inte vad som händer, men får se vad kvällen har att erbjuda. troligtvis kommer jag ligga själv i min säng & kolla på andra avenyn. å hoppas allt kommer gå fort, speciellt denna veckan som kommer.

jag orkar inte med skolan, jag orkar ingenting. vill bara lägga mig i ide. det här känns inte bra, verkligen inte bra. : (


jag läntar efter dig, Bby.

Bjuder på en lista.



PERSONLIGT:
Vad heter du: nathalie
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig: madeleine ville min mammas moster att ja skulle heta.
Vart bor du: lilla edet
Hur lång är du: 163-164 elle något
Ögonfärg: blå,grön/grå
Hårfärg: brunt

KLÄDER:
Vad använder du just nu för jacka: min bruna everest
Vad använder du just nu för skor: mina vita reebok
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu: trivs bra i det jag har på mig nu .
För hur mycket köper du kläder för i månaden: 500-700 typ.
Vad har du för skostorlek: 35/36


SENASTE PERSON SOM..
Du pratade med: mamma
Du gick på bio med: baby, dansk & syster .
Du kramade: baby
Du pussade: baby
Du hade sex med: baby
Som såg dig gråta: baby
Skällde på dig: Micke

HAR DU NÅGONSIN..
Sagt jag älskar dig? och menat det: ja
Bråkat med ditt husdjur: haha bara skällt på dom .
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: dont remember

STUFF:
Är du ensam nu: ja
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: kommer inte på just nu .
Vill du gifta dig: när jag blir äldre isf !
Vill du ha barn: jaa, fatta va mysigt .

EXTRA STUFF:
Tar du droger: nej
Vad är du mest rädd för: mörker, ensamhet
Vilka kläder sover du i: trosor & stor tshirt oftast
Vart vill du gifta dig: ? om jag ska gifta mig, vill jag gifta mig på en strand i miami eller något annat varmt ställe !
Vem hatar du verkligen: det håller jag för mig själv.
Varit kär: ja
Kör du bil: nej
Gillar du att ha folk omkring dig: yes
Är du ett hälsofreak: ne
Har du någon tatuering: nope men vill ha


DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU..
gråtit: ja
köpt någonting: ja
varit sjuk: huvudvärk
sjungit: japp
sagt jag älskar dig: ja
velat säga till några att du älskar dem: ja
träffat någon ny: nej
saknat någon: jodu
kramat någon: ja
kysst någon: ja

VILKEN..
tidning läser du: ttela på morronen innan skolan .
buss åker du oftast: 600
frisyr har du: långkort hår , antingen utsläppt med diadem . eller flätor o diadem .
dag fyller du år: 13 april

SENASTE..
film du såg: i taket lyser stjärnorna
sak du stal: stjäl inte?
mat du åt: lasagne
gången du åt en 7-eleven korv: vet inte


Blogguppehåll tills bättre dagar

jag orkar inte skriva blogg, jag har inte världens bästa dag idag. och jag skriver blogg igen när jag orkar! och känner att jag mår bättre...  
jag finns på mobilen!

Torsdag

sen uppdatering idag, mhjo i know. men sov hos baby inatt :) å nu har jag legat & tittar på gamla avsnitt av AA, har fått låna uppwall's externa hårddisk med säsong 1 av AA. är inne på det 3;dje avsnittet nu. så det blir nog det jag gör ikväll, tittar på AA. så är det ju skola imorgon, FRIIDAYY! (L)

en skolvecka kvar, sen efterlängtade höstlov . GÖTT

22:37


Onsdagkväll.

godkväll bloggen. fyfan vad kallt det är ute om kvällarna nu!
varit ute & tagit en kvällspromenad med becka, vi var ute i typ 3 timmar. snackat om allt möjligt också, känns skit bra att snacka med henne : ) haft jävligt kul också. mikkett brååå! 
 
nu undrar ni säkert varför jag inte sover ännu, men ne. det tänker jag inte göra ännu. för jag tänker vara ledig imorgon, för dom andra i min klass är lediga imorgon? då borde ja också få vara det ju. så det tänker jag vara :D 

 
<3 jag älskar dig, david tinderholt. min älskade pojkvän :)

Oboy, livets dryck ;)


dom som inte tycker om oboy, dom är inte normala at all. HAHA! schysst jag är va :)

I'm in heaven when you kiss me.


"du är det vackraste jag vet & jag vill leva med dig tills jag dör."


Bless the broken road

http://open.spotify.com/track/1iWYryCA37shzuSjhZ4XG9
man blir lite förälskad i låten, speciellt när jag hörde den i hannah montana filmen. tänkte wah sån röst! rösten är ju faktiskt amazing. texten är också hur bra som helst :)

So many questions but no answers

Jag kan säga er såhär, ibland tänker man för mycket. Och då menar jag FÖÖR mycket. Denna morgon är en sån morgon, vakna runt halv 8 när man är ledig är inte okey. Så nu har jag ist legat å tänkt. På allt & inget, grejer som varit osv. Det är jobbigt, för mycket frågor i huvudet. But no answers. Kommer ja hitta svaren inom mig?


We belong together

Hejsan bloggen. Lite kasst med uppdatering idag, men whatever! Inte haft tid/lust/ork, kollade på AA & Riverside imorses vid 9. Satt nästan å väntade på de ;) sen tittade jag på "älskade hatade förort" bra dokumentär faktiskt. Synd kommer det bara 2 avsnitt till, det blir alltid så. När jag hittar en serie som verkar bra, så är det inte många avsnitt av den. 

Haft huvudvärk ungefär hela dagen, jobbigt som fan faktiskt. Men drog till baby en stund iallafall, kan ju inte missa & träffa min älskade baby? Vi är för sjuka ibland asså, våran humor tillsammans är heelt oslagbar asså <3

Imorgon är jag ledig, wöööy. Så kan sova hur länge jag vill, dom på praktiken har "utbildningsdag". Så blir praktiken på torsdag, sen skola på fredag.

Snart är det höstlov också, v.44 faktiskt. Inte långt kvar! Ska bli skönt att vara lediga en vecka :)

Tisdag 13/10

Eftersom jag fick feber inatt, så ville inte mamma att jag skulle till praktiken idag. Småbarn har ju sån dåligt imunförsvar. Så blir till & vara hemma idag, även imorgon då jag är ledig. Så frågan är vad man ska göra nu? Känner mig inte så dålig nu, men kanske kommer lite senare. Ska nog hitta någon bra film & somna till den. Puss!

Nu är det exakt ett halvår tills jag fyller år. Hahaha!

"och du din äckliga subba, vill aldrig mer se ditt nummer på min teledisplay. fatta!"

Äntligen är min mamma hemma! Och grattis tommy ponken, 50barre ;-)

Hej, inte blivit något inlägg förens nu. Inte orkat faktiskt - drog hem tidigare från skolan. För jag kände mig inte riktigt bra, skulle ta 13:10 bussen hem. Men ofc missade jag den. Så systers pojkvän kom & hämtade mig, jättesnällt! Slapp jag vänta på bussen över en timme. Lät inte så lockande, eller hur? Sitta i en fuckin' busskur å frysa sönder. Vi hämtade även min syster inne i Edet, så drog dom med mig hem å fikade lite :-D vi drack te å käkade bulle. Det var lite trevligt, också skulle jag visa dom att lady gaga har en KUK. Men dom tror mig inte, suuuuck. Folk som är 20+ asså ;-) Dom hänger inte med i svängarna. Haha!

Min mamma å tommy har kommit hem också, dom kom hem när jag hade somnat. Men vaknade till efter en stund, så kramade jag min kära mammi :-) Har fått 2 jätte fina coca cola glas, dom kommer säkert komma till Sverige i sommar eller något. För sverige är mobbat!

Dom grejar med mat just nu, blir tacos idag. Mumms. Känns skönt att inte behöva laga mat nu, hehe lagat mat hela helgen ju. För min bror är så satans lat! Men skönt att ha dom hemma nu <3


Raise your voice

Nu har jag satt på raise your voice. Ligger i sängen & ska somna till den. Det blir kvällens sista film (: Precis tagit tablett, har ju haft lite feber nu under kvällen. Får hoppas jag känner mig bättre imorgon, så det blir skola. Men det borde de väl bli nu när jag tagit tablett innan jag lägger mig? Hoppas bara inte ja vaknar inatt, med feber. Och typ mår piss! Då dör jag, har ju inte min mamma som kan pyssla om mig nu :( Men imorgon kommer hon ju som sagt hem! Det ska bli såå skönt <3

Men nu säger jag godnatt bloggen.   PussåZzmek till mah babyyy!

 


Jävla telia!

Rubriken förklarar la vad jag menar bra va. Under flera års tid nu så har vårat internet krånglat hur mycket som helst, också tv:n. Det är hur störande som helst ! Får flipp varje gång det hakar osv. Inte speciellt kul när man tittar på tv, så börjar tv:n haka hur mycket som helst. Man kan knappt titta ett helt program utan en massa svordomar för att det fuckar. Inte speciellt kul assååå. Så telia suger tycker jag! Alla har nog inte dessa problemen, men tycker faktiskt dom borde komma & kolla vad det är som är fel. You know - kunden har alltid rätt. Eller är det inte så man säger??

Fuck telia säger jag bara ! Eller kanske man ska skriva "Felia" haha. Passar in bra ju. x)

The hills, cola & soffan.

Chillar galet på soffan framför tv:n. Precis tittat på one tree hill, och nu är det the hills på mtv. Det kan man ju inte missa.
Mår lite dåligt just nu, känner mig inte pigg alls. Vetinte varför men tagit tablett så det ska väl gå över.
Söndag idag och det känns verkligen! Hatar söndagar.. Vill ha helg igen, även om jag inte gör någonting vettigt på helgerna så är det så jävla skönt! :-)

Imorgon kommer min älskade mammi hem <3 Saknar henne, hoppas hon köpt något till mig :-D men det tror jag allt hon har. Hehe, nä nu ska jag fortsätta titta på the hills. Kanske kommer något inlägg senare. Puss på er!

Nyvaken @ baby's place.

Sitter här nyvaken i babys säng. Han sover fortfarande, men det är ju inget ovanligt att han sover längre en mig. Tittar lite smått på tv & bloggar ofc. Ska väl snart försöka väcka baby, så han inte sover bort hela dagen. För det blir ju inte kul isf. Men vi hörs senare :-) Puss på er!

En smygbild på när baby sover, haha.
Älskar dig mitt hjärta <3


Provar på skype!

Jag är cool, jag har skaffat skype. Hahah men det är faktiskt bara för min älskling har det! Kul & testa på någonting nytt liksom ;-)


Är hos min älskling.

Sitter här hos min älskling nu, vi har precis kollat på den nya wallander. Ätit popcorn & druckit cola! Så himla nyttigt asså, ojoj ;-) Nu vet jag inte alls vad vi ska göra. Kanske titta en till film kanske? Hmm. Det återstår & se.

Ser ni att jag grejat med bloggen litegrann? Hittade en sida där en tjej, lagt ut gratisdesigner och sånt. Ännu en till sån blogg, skit bra ju! Så tyckte detta faktiskt var bättre :-) Mycket snyggare en den andra (ta inte illa upp shorty). Så detta behåller jag nog ett tag, det blir nog finemang. Eller vad tror ni?

Btw så är min älskling fett söt & jag älskar honom massa mycket :* kärlek på hög nivå <3

Middagsdags.

Uppdaterar medans jag väntar på att potatisen ska koka klart, så jag kan göra potatismos. Bror har somnat här i soffan, ser så söt ut så. Jag kollar på "uptown girls" på 5an. Vad gör vi mer? Ingenting faktiskt. Alldeles lugnt här, skönt. Haha man märker hur tyst det blir när min bror sover, annars tjötar han på som fan ;-) eller har massa högmusik. Men jag tycker om min kära broder ändå :-)

Nu vill jag att potatisen ska vara klar, är hungrig faktiskt. Blir köttbullar & potatismos, enkelt å gott.


The old me is gone


tur att bilden inte är gammal eller såå ;) sommaren 2008!


Tillfällig design "lånad" av Shortys designblogg!

Eftersom jag tröttnade på blogg.se "gratisdesigner" så hittade jag en på Shortys blogg som jag lånar ett tag. Hehe, orkar inte sätta mig & göra någon cool header och sånt. Så får bli detta sålänge :-)

Jag tycker det är väldigt bra att folk lägger ut gratisdesigner och sånt, för alla vet ju inte hur man gör designer? Så det är ju jätte bra. Ett + till dom som lägger ut gratisdesigner! Muchoo bråå.

När du ser in i mina ögon stannar allting runt omkring.

Här sitter jag, med ett glas juice. Det är mumma det! Precis spelat lite sims 3, fast tycker inte det är så roligt längre faktiskt. Men men, that's life.

Jag vill se någon bra film, något tips på någon bra film? Hade uppskattat några förslag :-)

Någon som visste att The hills säsong 5 har börjat? Det visste inte jag, haha. Men kommer ett avsnitt ikväll, och det ska jag definitivt se! Ett måste ju, the hills är ju hur grymt som helst. Jag diggar't

 

 


091010 -

Godmorgon på er där ute. Sovit gott? Det har jag nästan gjort iallafall, hade ju sovit bäst om jag sov med baby. Men får bli idag :-) det gillaaas!

Jaa, vad har jag hunnit med den kalla morgon? Hm vaknade vid typ 10. Gick direkt in i duschen, rakade benen m.m. Det är så skönt att bara stå i duschen, låta vattnet stänka på ryggen. Varmt som fan ska det vara också.

Tydligen är det inte bra med för varmt vatten har jag hört? För lederna och sånt, men äsch. Jag är bara 16 mäyn' jag får duscha med hur varmt vatten jag vill :-D

Vad händer idag då? No planer änsålänge. Vara med baby tror jag det blir & det ÄLSKAR jag! Min lilla bebis (:

"du är den killen som jag skulle offra allt för, honey jag gör dig löööve bara för du är min babyybooy. du ger mig lycka honey, du vet vad kärlek är." (L)  Ska ju egentligen vara babygörl men eftersom jag inte är lebb så. Haha! Lustig jag är va? Nä nu ska jag käka frukost, sen kolla The hills. Pyss&Kram


Nattblogg.

Klockan är 02:38, vilket betyder att jag varit vaken över ett dygn! Börjar känna igen hur ögonen börjar bli trötta, och börjar känna HUR SKÖNT det hade varit & bara lägga sig i sängen. Sova, fast inte ensam ofc! Hade ju velat ha min baby här. Men får hoppas vi sover med varandra imorgon ist då :-) Eftersom vi inte sover med varandra idag. Hmm. Om man kanske skulle börja göra sig ordning för sängen? Hade inte bangat, hade varit så skönt & sova nu faktiskt. Ser nästan fram emot de! Fast just nu är jag väldigt kissenödig hahaha. Ni läsare bara "brb ska bara hämta en penna & anteckna."  men heey! Det här är min blogg, I write whatever i want 2. Det som är så bra med att ha blogg.

Visst man får ju inte hänga ut folk osv. Men visst får man skriva åsikter, tankar m.m? Kan ju ingen jävel förbjuda. Hade ju inte riktigt tänkt & skriva om personer jag hatar mest! Hur fula dom är, å liksom skriva deras namn. Nejnej, så omogen är jag inte.

Om det blir så att jag "hänger" ut någon person i bloggen, så blir det verkligen inte med personens namn! Fast då kallas det väl inte för att hänga ut någon? Hmmm. Btw ser ni att jag skriver med stora bokstäver i början nu? Det är faktiskt bra att göra det, för man märker när man ska skriva uppgifter till skolan på datorn. Så glömmer man stora bokstäver i början & sånt. Bara för man vant sig när man skriver på msn, blogg facebook m.m. Man glömmer bort den riktiga "svenskan." För visst ska man skriva med stor bokstav i början av en mening!

Nu känner jag att jag skriver om helt ointressanta saker. - Men ja, jag har ju en bevakare på min blogg. (min kära syster!) som hela tiden vill läsa något. Så syster jag uppdaterar för din skull ;-) Hon tycker mitt liv är så ointressant tror jag, haha hur man nu kan tycka det är frågan!

Ne nu ska jag strax göra mig ordning för sängen! PUSSSSS å SMEEK

Hiss&Diss


- Jag hissar folk som vågar stå för sina åsikter, folk som tar konsekvensera för sina handlingar. Folk som vågar vara sig själv! Inte många i dagens samhälle som "vågar" vara sig själv osv,

- HELG <3 För vem älskar inte helg?

- Att min kära kompis Johanna ska få barn denna månaden. 25oktober är det beräknat! Ska bli skit kul :-D




- Att sova själv. Det är nog något av det värsta som finns, jag är en sån tjej som alltid vill ha folk runt omkring mig. Annars blir jag deprimerad :-) 

- Att helgerna går alldeles för tok-fort ibland. Även om man har tråkigt så vill man ju inte att helgen ska ta slut, för sova länge på mornarna det är väl ingen som tackar nej till?

- Alla dessa blondinbloggare! Jag stör mig otroligt på dom, dom skryter så otroligt mycket. Att dom har så mycket pengar hit & dit. Man skryter inte om sånt. Då är man patetisk (min åsikt!)


Here u have sister. (:

min syster ber om uppdatering hela tiden, men vet knappt vad jag ska skriva.
miss my mama <3 å min älskade baby. hmm! vet inte vad jag ska skriva - HMMM!

nä jag vet inte vad jag ska göra asså, har sjukt tråkigt..     

T.R.Å.K.i.G.T



snygg toffs jag har idag va, haha känner mig riktigt sleten!


solen skiner, and that's make me happy!

9oktober

stannade hemma iallafall, fick så otroligt ont så jag knappt kunde resa mig. kul eller INTE!
mamma å tommy har åkt för typ 1-2timmar sen, bror har gått & jobbat. så nu sitter jag här själv tills ikväll typ. tänkte städa lite, kanske baka också. finns ju inte så mycket mer att göra :-) så kan man ju hoppas på att baby kommer hit också! (y)

mensvärk försvinn nu tack, orkar inte me dt mer. ciiaoo!

Fredag, ooh i love it!

nu sitter jag här i köket, halv-färdig. plattat håret & klätt på mig, nu är det smink å frukost kvar!
ännu har det inte blivit någon sömn, tittade ist på en utav johan falk filmerna. trodde jag skulle somna, men icke sa nicke. ville också skita i skolan idag, eftersom jag har sån otrolig mensvärk. men vafan, är fredag liksom. brukar oftast vara en kort dag, så det orkar jag nog.
kommer nog bli väldigt trött iallafall, varit vaken sen kl 2 ju. haha! :-) rätt åt mig om jag blir trött. haha har ju ingen annan att skylla det på iallafall.

idag åker mamma å tommy också :-) hoppas dom får en toppen helg!

nä nu ska jag fixa klart det sista, puss på er..

"keep holding on."


BLIR toKIG!

kan inte sova! sömnlös natt pågrund av denna hemska jävla mensvärken som aldrig går över, vet knappt vart jag ska ta vägen.. har så jävla ont så jag snart blir tokig :(

091008 , 25månader honey

blir till & vara hemma idag, mår inte så bra. känner mig sjukt seg å hängig, och lite mensvärk på det blir ju inte bättre. så ligger nu i mammas säng å tittar på johan falk. kommer nog somna också, men det gör ju ingenting.

idag är det 25månader mellan mig & baby. det är inte liiiite de :-) love u babylove!
1månad som förlovad, underbart <3


love of my life my sunshine, your my bestfriend (L)

imorgon har jag & min älskling varit tillsammans i 25månader, och vi har varit förlovade 1månad :)

jag älskar dig sunshine, du är det bästa som har hänt mig. det pirrar fortfarande i min mage när du kysser mig <3


091007

nu är jag äntligen hemma från ännu en dag på praktiken, gick jätte bra idag också :-) tycker det är roligt.. för jag får göra det som den andra personalen gör, och tycker det är kul att dom ber mig göra saker och så. då känns de mer som dom uppskattar mig =) för det verkar det som dom gör iallafall, och det tycker jag är skit skoj. imorgon är sista dagen för denna veckan, sen är det ju skolan igen på fredag. och sen HELG! (L) det gillar vi..

jag känner idag att jag är tröttare en vad jag var igår, så kommer verkligen bli skönt å sova ikväll. längtar faktiskt litegrann, hahah.

nu ska jag chilla i soffan eller något å bara ta det luuugnan. för det behöver jag :-)  puss!


091007

uppe med tuppen, vaknade vid halv 7. gjorde mig ordning på faktiskt 25MINUTER! jag har blivit så enormt duktig asså ;) så nu sitter jag här i köket å käkar havrefras med banan på ;D muumms. börjar 8 idag med :)
efter praktiken drar jag hem till baby idag igen, så blir nog ett sent inlägg sen. just so u know =)

ha en trevlig dag allihopa!

första dagen = superbra! :)

jag är sjukt trött! ska alldeles strax soova som fan, första dagen på praktiken = superbra! det gick verkligen bra, och jag kände att det var riktigt kul :) dock lite tråkigt mellan 12-14. då sötnosarna sover. men då har jag ju tid till & skriva loggbok.

efter praktiken så gick jag hem till baby, kom hem därifrån nyss. vi tittade andra avenyn och så :) småbrottades lite i sängen, haha. love u baby (k'

näe nu känner jag att jag inte orkar hålla ögonen öppna länge till! så vi hörs imorgon, pusshej.

första dagen på praktiken, spännande faktiskt.

godmorgon på er alla pigga & glada.
precis ätit frukost å sitter nu här med mitt té, citron té faktiskt å det är sjukt gott. börjar praktiken kl8, så mamma ska faktiskt köra mig dit idag :-) fast hem ska jag nog gå, så går ja till älsklingen & är med honom. det blir nog bra :-)

hoppas första dagen kommer bli bra, ja menar - så jag inte typ bara sitter å inte gör någonting? nej för då tröttnar man. jag vill göra saker! jag vill lära mig nya saker, ta del i vad dom andra gör (min handledare tex.) som faktiskt verkar skit go!  jag ska lära henne data, haha hon sa det igår ;-) jaja! vi hörs senare booiis & girlzzzZ!

"look of today."

mjukisbrallor - team sportia
adidas tröja - inter sport
linne - gina tricot
adidas väska - junkyard
everest jacka - stadium

C00L JAG é VA!

091005

med sånhär text vill jag ha en tattoo, på handleden. det är snyggt juuu!
men ska bara våga, folk säger ju att det gör skit ont ;-)


jag har en känsla, aaaaa. att inatt kommer bli en bra natt.

sitter i vardagsrummet, med lilla datorn :D som lärlingseleverna fick idag i skolan, alla fick varsin. sooft? snällt faktiskt :-) bra när vi ska ut på praktik och så, vi ska ju skriva "logg-bok" så det blir ju kanon.

väntar på mat gör jag också, kycklingrulle utan lök <3 det är goott det!
ikväll blir det tv tittande. (OM FITT-TELIA KAN SLUTA HAKA VÅRAN TV.)  annars blir jag förbannad ;)


spotifyyyyy!

vem klarar sig utan spotify? INTE JAG. spotify är heelt klart bäst! dock tråkigt att man inte kan ladda ner musiken därifrån, eller hur? WE ALL LOVE SPOTIFY <3<3

imorgon börjar praktiken. goosh!

hemma från skolan, praktikbesöket gick jätte bra. och börjar kl 8 imorgon och slutar HALV 5! det är skit länge tycker jag, men får hoppas tiden går fort första dagen iallafall :-)

skönt är det att sluta tidigt första dagen på veckan, mycke skönt. idag vet jag inte alls vad som händer, hoppas man är med baby iallfall :-)
måste skriva ett "personligt brev" som jag kan lämna till min handledare, så dom kan sätta upp det på förskolan. så föräldrarna förstår lite om vem jag är ;D

"facelook"




5/10 Monday

BECKA ÄR EN DISSARE, SOM INTE VAKNAR AV MINA "SMSBOMBER" LÄNGRE. : (

uppe med tuppen idag, eller hur man nu säger hehe. började platta håret redan vid kvart över 6? haha galet! men inte orkat sminka mig eller ta på mig ännu. ja tar det lugnan :)

idag blir det praktikbesök HOPPAS jag, får hoppas att magsjukan där är över :)

ne nu ska jag dra & sminka mig, försöka få väckt becka osv.

ha en trevlig dag allihoppa! :)


091004

kanelbullens dag ;D ätit några bullar idag eller?


söndag idag då, sista dagen på veckan. den dagen som alltid känns så tråkigt trisst & går för fort ibland. sov hos baby inatt, eller ah sov & sov. vi kollade på film typ hela natten, jag somnade varje film haha! men baby var vaken iaf :) så gick vi upp super tidigt. baby skulle dra & handla cigg såfort boström öppnade, ja köpte drick yougurt (y) det är mumma det! vi låg i sängen & myste, duschade osv. städade även lite, behövdes kan jag lova ;) så somnade vi båda. det var mysigt <3 att sova med honom är som att sväva på rosa moln!

när jag kom hem ville jag baka bullar, men då hade vi inga ägg. så tommy skulle köpa med sig, så fick vänta med att baka bullar någon timme. nu ligger bullarna & jäser, väntar på att tommy ska komma hem så vi kan pensla bullarna & ta på pärlsocker :) jag borde bli bagare asså haha, tycker det är jävligt kul & baka iallafall. för det blir oftast bra det jag bakar, därför blir det ju roligare.

imorgon är det måndag = ny skolvecka! imorgon ska ja ju också på praktikbesök. hoppas dom inte har magsjuka då bara, fast kommer tycka det blir fett jobbigt & GÅ till ström 3dagar i veckan. moppen funkar ju inte ännu, ska köpa moppedelen när mamma får pengar igen tror jag. & mamma kan ju inte köra mig varje dag, för dom har ju inte fixat tommys bil. så tommy har mammas bil till jobbet, hmm detta kommer bli jobbigt!  aja det löser väl sig, som med allt annat.


3/10 LÖRDAG!

blev inte till att lägga sig & mysa med film igår, drog ist hem till älskling. vi somnade runt kl 5-6 på morran! vi låg & pratade, myste m.m. vaknade runt 13 ungefär, satte på tv:n & väntade på att älskling skulle vakna. när han vaknade tittade vi på "svenska hollywood fruar". programmet är ju faktiskt underhållande ;p så gjorde vi inte så mycket mer, ,, gick hem i regnet :) nu ligger jag här, skriver blogg & tänker :)


jag saknar dig, så det gör ont!


Update 01:33 3/10

godkväll.

den här kvällen har varit helt misslyckad, seg och allt man kan tänka sig! trodde faktiskt jag skulle somna innan 10. men som tur var gjorde jag inte det, sitter på golvet i v-rummet just nu. har ju besök här :) min syster, dansken, moster å mosters nya boooii ;) kul för mamma, så hon inte sitter helt själv och så på kvällarna. tommy jobbar ju denna helgen tyvärr.

klockan är nu halv 2. och jag är fortfarande vaken! vet verkligen inte varför, har inte ens någon anledning till & vara vaken nu? fördriver tiden på alla möjliga sätt. fast mest vid datorn, segt som fan är det faktiskt. men blir väl sängen om en stund, iallafall titta på film. mysa med godis & cola! det är mumma det..


idag 3/10 är den jobbigaste dagen på året. detta året är det 9år sen min pappa dog, det känns lika jobbigt varje år. verkligen skit svårt att sluta tänka på det, svårt att förstå att han verkligen är borta. även om det är 9år sen så känns det fortfarande inte verkligt, men pappa. "jag säger inte farväl, jag säger vi ses snart igen." jag älskar dig, du är himlens finaste ängel <3 vi ses snart!

dåligt

jag hatar sånt här, dåligt humör. dåliga tankar! dålig kväll helt enkelt. å så vill jag absolut inte ha de!

DÅLIG KVÄLL TA SLUT ! njuter just nu inte av att det är helg. faktiskt. känns överskattat just nu.

Kezo och marmelad <3

nu har jag precis fått i mig lite "frulle" hahah. låter väldigt dumt & säga så, men vi kör på det. idag blev det, en kopp med varm oboy å macka med kezo & marmelad. det är mumms, mamma som lärt mig käka det :D hon éé för gooo hon. jag är väldigt trött har jag märkt, så ska nog leta efter någon bra film & sova en stund. visst låter det som en bra idé? mhjo den idén kör vi på. puss mjaou!

Vinter i Sverige (?)

blev en väldigt kort dag idag i skolan, kom till skolan. och där inne VAR DET SVIN KALLT VERKLIGEN! så micke, maj-lis och jonny gaddade ihop sig å bestämde att vi fick ta 9:25 bussen hem, hur underbart är de inte att sluta tidigt på en fredag? det är MEGA underbart! dessutom så blev det inget praktik-besök idag, den avdelningen jag skulle till hade dom magsjuka på. å nej tack. vill inte ligga sjuk i magsjuka, så får bli på måndag ist :)

nu är det helg, och jag ska bara njuta av ledigheten!


2/10 FREDAAAAG! (L)

skriver ett snabbt inlägg innan jag ska gå ner till bussen, sitter här hos baby. sov ju här inatt :) idag är det väldigt dimmigt ute, antar att det är väldigt kallt också? tur har ja ju min nya snygga jacka ;)
idag kl 10 ska jag "hälsa" på, på praktikplatsen. och efter det slutar jag, hur underbart är inte de då? GAAALET!
ne nu ska jag fixa lite mer osv, men vi hörs senare booiis and giiirlZ!

imorgon är en sån dag, jag bara vill lägga mig under jorden. :(

1/10 TORSDAG

hej bloggen, inte haft tid till & uppdatera idag. varit på studiebesök med några i skolan + mikael å hans då. vi var på ett ointressant ställe, men var lika bra att göra det man skulle göra. så gick ju tiden faktiskt fortare ;-) kom till lödöse vid typ innan 2. mamma & bror hämtade mig där, så åkte vi upp till thn. köpt jacka & väska, 1000kr gick allt på sammalagt. pjuuh jag är fattig nu! men what ever, får ju vara glad att jag har någonstans och bo & mat på bordet :-D haha. kom nyss hem också, varit ute med michelle. vi tog en fika på det nya caféet, riktigt mysigt faktiskt! skvallrat lite smått osv ;-) så hälsade vi på baby en sväng också, miin baby <3 inte träffat honom sen i söndags :O fattar ni? SEN I SÖNDAGS! det är fan rekord tror jag, haha. men varit sjuk ju! men ska till honom om en stund igen, ska sova där. så ska snart packa väskan och baaaah dra. hahah! men ah det har var iallafall en liten update, blir nog mer uppdatering imorgon tror jag. men man vet aldrig :-) jaja! vi hörs imorgon, pusss.

RSS 2.0